Nogomet

Eriksen: "Uopće nije bilo taktike, bilo je borbe, srca i Lucasa Moure"

Branimir Korać • četvrtak, 09.05.2019.
Eriksen: "Uopće nije bilo taktike, bilo je borbe, srca i Lucasa Moure"
Foto: EPA

Christian Eriksen spominje se kao pojačanje madridskog Reala, ali prije ljetnog prijelaznog roka ima veliki zadatak s Tottenhamom, finale Lige prvaka...

Kakve dvije večeri u Ligi prvaka! Fantastične utakmice, preokreti kakve je teško itko mogao u ovakvoj mjeri i količini uopće zamisliti i na kraju englesko finale.

"Luda utakmica, bili smo potpuno van finala, pokušali smo se vratiti u utakmicu i imali smo punio sreće. Žao mi je Ajaxa, odigrao je jako dobru utakmicu protiv nas. Mi smo stvorili više prilika, ali oni su bolje igrali. Ovo je veliko olakšanje, žestoko smo se borili za ovo, ispunjenje sna je doći u finale", govorio je nakon susreta Christian Eriksen.

Na poluvremenu je Tottenham gubio 2:0 i teško da su i njegovi igrači tada pomišljali o finalu. Eriksen tvrdi kako su spašavali čast.

"Osjećali smo da se nećemo moći pogledati u ogledalo ako uđemo u zaostatak od tri ili četiri gola. Morali smo se boriti, rano smo zabili i dobili taj neki momentum te ih stavili pod pritisak. Imali smo sreće da nam se lopta odbila na pravo mjesto i da je Lucas imao nevjerojatnu večer."

Lucas Moura bio je junak Spursa, ističe ga i Eriksen.

"Nije bilo taktike, više borba i srce, ali i Lucasa Moure. On nam je donio pobjedu, zaslužio je to, zaslužio je da nas odvede u finale. Nadam se da će dobiti spomenik u Engleskoj nakon ovog, nemam riječi nakon ovakve utakmice. Žao mi je Ajaxa, ali na kraju mislim na nas."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!