Nogomet

Emery: "Ništa još nismo napravili, moramo dovršiti posao u finalu"

Mihaela Bradovski • petak, 10.05.2019.
Emery: "Ništa još nismo napravili, moramo dovršiti posao u finalu"
Foto: EPA

Arsenal je i u uzvratu bio bolji od Valencije, slavio je na Mestalli s 4:2 i tako izborio prolaz u finale Europske lige. Unai Emery poručuje kako još ništa nije završeno i posao treba dovršiti u finalu...

Arsenal bolje izgleda u Europi nego u Premiershipu u završnici sezone. Potvrdilo se to i u dvoboju u Valenciji gdje je odigrao ponovno dobro i nadigrao domaćina s 4:2. I prvi susret u Londonu otišao je na stranu Arsenala s 3:1.

"Još ništa nismo napravili, moramo dovršiti posao u finalu. Sretni smo, ali znamo da će i dalje biti jako teško osvojiti trofej. Možemo biti ponosni na naše igrače i rad, navijače koji su bili uz nas i u Valenciji. Ova dva protivnika (Napoli, Valencia) bili su vrlo teški, ali pokazali smo pravi mentalitet. Svima smo pokazali da ova momčad ima karakter. Pokazali smo da ova momčad može igrati jako dobro u zadnjoj trećini", istaknuo je Emery i ujedno poslao poruku kritičarima koji su baš to zamjerali.

Kroz englesko prvenstvo Arsenal nije uspio osigurati Ligu prvaka, ali zato mu se pružila prilika kroz Europsku ligu.

"U zadnjih mjesec dana igrali smo loše u prvenstvu i sada moramo iskoristiti ovu priliku. Želimo igrati Ligu prvaka, ali želimo i ovaj trofej."

Petr Čech mogao bi imati oproštaj iz snova.

"Posljednji san je igrati finale Europske lige s Arsenalom i on se ostvario. Zadnji korak je osvojiti trofej, svi to u finalima žele."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!