Košarka

Kerr optimističan po pitanju povratka Duranta na teren

Petar Jenjić • petak, 10.05.2019.
Kerr optimističan po pitanju povratka Duranta na teren
Foto: EPA

Trener Golden State Warriorsa Steve Kerr kazao je kako je izostanak Kevina Duranta gubitak za momčad, ali vjeruje kako će se, ako prođu dalje, vratiti na teren...

Zbog istegnuća mišića Golden State Warriorsi sigurno neće moći računati na Kevina Duranta do kraja polufinalne serije protiv Houston Rocketsa. Ipak, trener Steve Kerr optimističan je po pitanju njegovog skorog povratka na teren, ako branitelji naslova prođu u sljedeću fazu.

"Mislim da je to dobra vijest. I ranije je imao istegnuća mišića i na to je dobro reagirao. Očito je kako smo razočarani što neće moći igrati u ovoj seriji. Ako uspijemo pobijediti i proći dalje, vidimo kako će se vratiti u bliskoj budućnosti."

Durant se ozlijedio u trećoj četvrtini pete utakmice koju su Warriorsi dobili sa 104:99. Za tjedan dana ponovno će napraviti pretrage i vidjeti kakvo je točno stanje.

"Najbolji je igrač u ovom doigravanju, fenomenalan je. Očito je kako je veliki gubitak, ali momčad ima dovoljno samopouzdanja. Vjeruju jedni u druge, osvajali su naslove i prije. Trebamo pronaći nekoga tko će ubaciti 35 poena, imati dvije blokade, 11 skokova i devet asistencija", zaključio je u šaljivom tonu trener Warriorsa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!