Nogomet

Vincent Kompany novi trener/igrač Anderlechta: "Želim podijeliti znanje s novim generacijama"

Branimir Korać • ponedjeljak, 20.05.2019.
Vincent Kompany novi trener/igrač Anderlechta: "Želim podijeliti znanje s novim generacijama"
Foto: EPA

Vincent Kompany oprostio se od Manchester Cityja i odmah potvrdio što će raditi sljedeće tri godine. Kompany će biti novi trener/igrač Anderlechta...

Nakon vrlo loše sezone, jedne od najlošijih u novije doba, Anderlecht okreće novu stranicu. U klub vraća Vincenta Kompanyja u dvostruku ulogu, kao trenera, ali i igrača.

Kompany još može puno toga pružiti na terenu, a vrlo brzo vidjet ćemo i kakav je taktičar te koliko može pružiti kao trener. Tijekom karijere radio je s najvećim stručnjacima i od njih je mogao puno naučiti.

"Izabrao sam biti zahvalan za prošlost, ali i ostati ambiciozan u budućnosti, Naredne tri godine bit ću igrač/menadžer Anderlechta", poručio je Kompany.

Pred njim je puno posla, Anderlecht nije uspio izboriti niti Europu te treba potpuno resetiranje jer su igre ove sezone bile vrlo skromne. Vidjeli smo ga i u susretima s Dinamom gdje se jako teško nosio s hrvatskim prvakom.

U Anderlechtu će Kompanyja dočekati Ivan Santini i Antonio Milić koji će moći puno toga naučiti od dosadašnjeg kapetana Cityja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!