Tenis

Odlični Borna Ćorić u tri seta do trećeg kola Roland Garrosa

Petar Jenjić • četvrtak, 30.05.2019.
Odlični Borna Ćorić u tri seta do trećeg kola Roland Garrosa
Foto: EPA

Borna Ćorić plasirao se u treće kolo Roland Garrosa, hrvatski tenisač nije imao prevelikih problema protiv Lloyda Harrisa kojeg je svladao u tri seta...

Vrlo dobar meč odigrao je Borna Ćorić koji je izborio treće kolo Roland Garrosa. 13. nositelj turnira u drugom je kolu za protivnika imao Južnoafrikanca Lloyda Harrisa koji mu nije bio prevelika prepreka.

Hrvatski tenisač stigao je do pobjede sa 6:2, 6:3, 7:6 nakon dva sata i sedam minuta igre. Za ulazak u osminu finala igrat će protiv njemačkog predstavnika Jana-Lennarda Struffa.

Prva četiri gema prvog seta gledali smo svojevrsno ispitivanje snaga, ali otada, pa do kraja seta, igrao je samo hrvatski tenisač. Ćorić je napravio dva uzastopna breaka te stigao do prvog seta.

U drugom setu sve je bilo izjednačeno do 3:3, a tada je ponovno 13. nositelj prevagnuo set na svoju stranu. Dva je puta oduzeo servis protivniku i zaključio ga u svoju korist.

Ćorić je mogao i ranije zaključiti posao u trećem setu. Imao je break prednosti i servis za set, ali nije ga uspio iskoristiti. Na protivnikom servis stigao je do dvije meč lopte, no Harris je izborio tie-break. Ipak, u 13. igri Ćorić je bio bolji, izgubivši samo dva poena.

Roland Garros, 2. kolo:
Borna Ćorić (13) - Lloyd Harris 6:2, 6:3, 7:6 (2)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!