Nogomet

Hoddle: "Nema govora o kaznenom udarcu. Ako je to penal, imat ćemo ih 100 na utakmicama"

Jan Šneler • nedjelja, 02.06.2019.
Hoddle: "Nema govora o kaznenom udarcu. Ako je to penal, imat ćemo ih 100 na utakmicama"
Foto: EPA

Nekadašnji veliki igrač Tottenhama i bivši izbornik Engleske te trenutni komentator na britanskom BT Sportu, Glenn Hoddle, uvjeren je kako su Spursi oštećeni na početku finala Lige prvaka...

Tek što su se gledatelji namjestili na svoje pozicije i pripremili za najvažniju utakmicu sezone, dogodio se veliki šok. Nije prošlo niti pola minute, a slovenski sudac Damir Skomina pokazao je na bijelu točku. Razlog je bilo igranje rukom Mousse Sissoka.

Iako se iz usporene snimke vidi kako veznjak Tottenhama potpuno glupo drži ruku podignutom u kaznenom prostoru, neki su još uvjereni kako je njegovo igranje rukom bilo nenamjerno i nije bilo dovoljno da sudac pokaže na bijelu točku. Jedan od tih je bivši veliki igrač Tottenhama Glenn Hoddle koji sada radi na britanskom BT Sportu kao komentator.

"Nema govora o kaznenom udarcu. Sissoko je trčao unatrag dok je rukom pokazivao gledajući nešto na terenu. Da je htio zaustaviti ubačaj, obje ruke bi ispružio. Lopta ga je pogodila u prsa i nakon toga se otkotrljala po njegovoj ruci. Ako je to jedanaesterac, imat ćemo ih 100 na utakmicama", oštar je bio Hoddle.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!