Košarka

Dobre vijesti za Warriorse, Durant se vraća za petu utakmicu

Branimir Korać • ponedjeljak, 10.06.2019.
Dobre vijesti za Warriorse, Durant se vraća za petu utakmicu
Foto: EPA

Golden State Warriorsi napokon su dočekali povratak Kevina Duranta. Potvrđeno je kako će Durant biti u konkurenciji za nastup u petoj utakmici finalne serije...

Golden State Warriorsi u petoj utakmici finalne serije protiv Toronto Raptorsa mogu računati na Kevina Duranta, no ostaje pitanje je li možda ipak prekasno. Durant je van parketa još od serije polufinala Zapada protiv Houston Rocketsa, Warriorsi su odličnim završnicama susreta preživjeli bez njega protiv Portlanda, ali protiv Raptorsa ne ide.

Toronto vodi 3-1 u seriji i ima priliku postati prva kanadska momčad koja je osvojila naslov NBA prvaka. U najgoru ruku imat će dva pokušaja kod kuće za osvajanje titule i jedan u Oaklandu.

Durant je dobio zeleno svjetlo za trening, odradio je sve što se od njega tražilo i na kraju je odlučeno kako će se pokušati s njim u petoj utakmici.

Njegov povratak svakako je odlična vijest za Warriorse, a ostaje za vidjeti koliko nakon jednomjesečne pauze može odmah u ovakvoj utakmici pomoći. Do ozljede je bio prvo ime Golden Statea s prosjekom od čak 34.2 poena po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!