Tenis

Novi uspjeh Mektića i Škugora, izborili polufinale turnira u Halleu

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 21.06.2019.
Novi uspjeh Mektića i Škugora, izborili polufinale turnira u Halleu
Foto: FaH

Nikola Mektić i Franko Škugor prošli su novu prepreku na ATP turniru iz Serije 500 u njemačkom Halleu, dalje je u Queen's Clubu prošao i Pavić dok su poraz upisali Čilić i Dodig...

Nikola Mektić i Franko Škugor kao treći nositelji izborili su nastup u polufinalu nakon uspjeha protiv Talijana Mattea Berrettinija i Nizozemca Jean-Juliana Rojera – 6:4, 7:6(6).

Nikola i Franko su prvu dionicu osvojili nakon breaka u prvom gemu, a u drugoj su vodili s 4:2 da bi ipak završili u tie-breaku. Tamo su gubili s 5:3, no priču su uspjeli završiti u dva seta.

Za prolaz u polufinale igrat će protiv drugih nositelja, Južnoafrikanca Ravena Klaasena i Novozelanđanina Michaela Venusa.

Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares došli su u četvrtak do prve pobjede na ATP turniru iz Serije 500 u londonskom Queen's Clubu.

Njih su dvojica kao drugi nositelji u prvom kolu pobijedili Francuza Lucasa Pouillea i Švicarca Stana Wawrinku u tri seta s 5:7, 6:3, 10:5. Četvrtfinalni suparnici bit će im Amerikanac Rajeev Ram i Britanac Joe Salisbury.

Marin Čilić i Ivan Dodig poraženi su na startu turnira parova od francuske kombinacije Jeremy Chardy/Fabrice Martin u dva seta rezultatom 7:5, 6:4.

hts.hr

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!