Nogomet

Brekalo: "Pokazali smo da nešto vrijedimo, Rumunjska, Francuska i Engleska uistinu su snažne momčadi"

hns.family, Petar Jenjić • subota, 22.06.2019.
Brekalo: "Pokazali smo da nešto vrijedimo, Rumunjska, Francuska i Engleska uistinu su snažne momčadi"
Foto: FaH

Josip Brekalo oporavio se od ozljede zadobivene u prvoj utakmici te je zaigrao u minimalnom porazu Hrvatske U-21 od francuskih vršnjaka...

Na utakmicu protiv Francuske osvrnuo se i Josip Brekalo koji se oporavio od ozljede iz prve utakmice. Istaknuo je kako je momčad imala pravi pristup te da je pokazala karakter.

"Svima smo pokazali da možemo djelovati kao momčad. Pridržavali smo se dogovora i malo nam je nedostajalo da budemo nagrađeni. Imali smo šansi, nismo ih iskoristili. Zadovoljni smo, ovo je pravi pristup, bez obzira koliko je bilo teško vratiti se nakon onakvog poraza od Rumunjske. Trebalo je skupiti glave i pokazali smo karakter, pokazali smo da nešto vrijedimo, a Rumunjska, Francuska i Engleska uistinu su snažne momčadi. Nadamo se pozitivnom rezultatu u preostalom dvoboju."

Naravno, postojao je strah da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi, no srećom to nije bilo u pitanju.

"Bio sam uplašen u prvom trenutku, mislio sam da je to možda zadnja utakmica za mene na ovom turniru, no poslije sam se dobro osjećao i ispostavilo se da nije toliko opasno. Hvala liječničkoj službi, sve smo napravili za oporavak i rekao sam izborniku da može računati na mene."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!