Košarka

Nedović nakon izostavljanja s popisa: "Krivo mi je što sam saznao preko Twittera"

Branimir Korać • utorak, 02.07.2019.
Nedović nakon izostavljanja s popisa: "Krivo mi je što sam saznao preko Twittera"
Foto: EPA

Srpski košarkaš Nemanja Nedović kazao je kako je razočaran, ali ne i iznenađen svojim neuvrštavanjem na popis od 18 igrača za Svjetsko prvenstvo...

Srbija je objavila širi popis igrača za Svjetsko prvenstvo, a na njemu su: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević,Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Ognjen Kuzmić.

Izbornik Aleksandar Đorđević sa spiska je tako izostavio beka Armani Milana Nemanju Nedovića i igrača Fenerbahčea Nikolu Kalinića. Dok se Kalinić još uvijek nije oglasio po tom pitanju, zato jest Nedović koji je jako razočaran.

"Razočaran sam, ali nisam iznenađen. Puno sam se puta do sada susretao s nepravdom i iz svega sam uvijek izlazio jači i pametniji, a tako će biti i ovaj put. Krivo mi je što sam za popis saznao preko Twittera, no što je tu je."

Bez obzira na svoje razočarenje, dodao je kako će pružiti veliku podršku svojim kolegama iz reprezentacije koji u skupini igraju s Angolom, Filipinima i Italijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!