Tenis

Kutak za kladioničare: Čilić ne bi trebao imati problema protiv mušterije

Branimir Korać • četvrtak, 04.07.2019.
Kutak za kladioničare: Čilić ne bi trebao imati problema protiv mušterije
Foto: EPA

Današnji dan prolazi u znaku Wimbledona gdje su na rasporedu susreti drugog kola u konkurenciji tenisača i tenisačica, a u akciji je i Marin Čilić...

Marin Čilić - Joao Sousa

Marin Čilić u susret protiv Joaa Souse ulazi kao veliki favorit i očekuje se da to i potvrdi na terenu. Iako nije u nekoj formi, Sousa je igrač koji mu savršeno odgovara sudeći po dosadašnjim mečevima, naime Čilić je s njim dosad igrao četiri puta i četiri puta slavio je bez izgubljenog seta. Osim toga Sousa također nije u nekoj posebnoj formi, trava mu je ujedno i najlošija podloga te bi Marin ovdje trebao glatko slaviti. Nastup iz prvog kola protiv Adriana Mannarina trebao bi biti dovoljan i za Sousu za glatku pobjedu bez previše živciranja.

Prognoza: Manje od 36 gemova

Koeficijenti (Supersport): Manje od 36 gemova 1.95, 36 ili više gemova 1.75

HIFK - HJK Helsinki

HJK Helsinki počeo se buditi i igrati bolje te se vraća u borbu za naslov prvaka. Momčad koja je uvijek jedan od glavnih kandidata za naslov prvaka Finske dosta loše je ušla u sezonu, ali u zadnjim susretima pokazuje naznake rasta forme. HIFK je također proigrao, riječ je o čvrstoj momčadi koja vrlo teško prima pogotke, ali teško ih i zabija, no kvaliteta je na strani HJK Helsinkija. Očekuje se tvrda utakmica, ali i pobjeda gostiju koji polako hvataju priključak s vrhom, imaju po 2-3 utakmice više od ostalih momčadi i ne smiju bilježiti kikseve na bilo kojoj strani.

Prognoza: Pobjeda HJK-a

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda HIFK-a 6.00, neriješeno 3.80, pobjeda HJK-a 1.75

Gilles Simon - Tennys Sandgren

Gilles Simon u dvoboj protiv Tennysa Sandgrena ulazi kao favorit i očekuje se njegova pobjeda, ali Amerikanac je sposoban barem malo otežati mu posao. Simon nije na travnatoj podlozi u svjetskom vrhu i teško da može računati na travi protiv bilo koga na sigurnu i laganu pobjedu. Sandgren ne prikazuje igre kao što je prikazivao prošle godine početkom sezone kada je ostvario najbolje rezultate vjerojatno u karijeri i teško će ih ponoviti. No i dalje zna odigrati dobar meč pa tako i ovdje može uzeti barem set protiv favoriziranog Francuza.

Prognoza: Simon ne pobjeđuje 3:0 u setovima

Koeficijenti (Supersport): Simon pobjeđuje 3:0 u setovima 2.00, Simon ne pobjeđuje 3:0 u setovima 1.65

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!