Tenis

Kutak za kladioničare: Halep i Azarenka susreću se nakon dvije godine, BATE traži nastavak pozitivnog niza

Petar Jenjić • petak, 05.07.2019.
Kutak za kladioničare: Halep i Azarenka susreću se nakon dvije godine, BATE traži nastavak pozitivnog niza
Foto: EPA

Wimbledon je u punom jeku, a danas je pred nama treće kolo. Iz muškog dijela turnira izdvojili smo dvoboj Daniila Medvedeva i Davida Goffina, a iz ženskog meč Simone Halep i Viktorije Azarenke. Kako ne bi sve prošlo u tenisu, izdvojili smo i susret bjeloruske lige između Dinamo Minska i BATE Borisova...

Daniil Medvedev - David Goffin

Treće kolo Wimbledona donosi dvoboj Daniila Medvedeva i Davida Goffina koji su se do sada u karijeri susreli samo jednom, ove godine na Australian Openu kada je ruski tenisač slavio u tri seta. Goffin je solidno odradio mečeve na travi prije trećeg Grand Slama sezone, igrao je četvrtfinale Hertogenboscha i finale Hallea gdje ga je porazio Roger Federer. Na početku Wimbledona porazio je Bradleyja Kahna i Jeremyja Chardyja bez izgubljenog seta. S druge strane, Medvedev je poražen odmah na startu Stuttgarta, da bi u Queensu stigao do polufinala. Do sada je izgubio jedan set na Wimbledonu, a uzeo mu ga je Aleksej Popirin. Danas očekujemo zanimljiv meč, ali i u konačnici pobjedu belgijskog tenisača.

Prognoza: pobjeda Goffina

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Medvedeva @2.00, pobjeda Goffina @2.00

Simona Halep - Viktoria Azarenka

Četiri međusobna dvoboja odigrale su ove dvije tenisačice, a posljednje je bio na ovom turniru prije dvije godine kada je u osmini finala slavila rumunjska tenisačica. Prije dolaska na Wimbledon, Azarenka je igrala samo Mallorcu, barem što se tiče travnatih terena, te je poražena odmah na startu turnira. Na trećem Grand Slamu sezone porazila je bez izgubljenog seta Alize Cornet i Ajlu Tomljanović. S druge strane, Halep je igrala četvrtfinale Eastbournea, a nakon lakše pobjede protiv Aliaksandre Sasnovič, Mihaela Buzarnescu uzela joj je set. Trebali bi gledati zanimljiv meč, tri seta i više gemova.

Prognoza: više od 21.5 gemova

Koeficijenti: manje @1.95, više @1.75

Dinamo Minsk - BATE Borisov

Današnji dvoboj Dinamo Minska i BATE-a bit će dvoboj druge i četvrte momčadi lige. BATE Borisov stiže u goste kao momčad koja je neporažena u posljednjih osam kola, pri čemu je upisala sedam pobjeda, a današnjim slavljem, barem privremeno, može preuzeti prvo mjesto ispred Bresta. S druge strane, Dinamo Minsk trenutno je dva mjesta ispod s već četiri upisana poraza. U posljednje četiri međusobne utakmice kao pobjednik je izašao BATE, dok je posljednju pobjedu njihov protivnik upisao prije sedam međusobnih dvoboja. Sličan razvoj situacije očekujemo i danas.

Prognoza: pobjeda BATE-a

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Dinamo Minska @4.30, neriješeno @3.10, pobjeda BATE-a 1.80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!