Nogomet

Zrinjski objavio dolazak Marija Tičinovića u klub

Petar Jenjić • petak, 05.07.2019.
Zrinjski objavio dolazak Marija Tičinovića u klub
Foto: EPA

Bosanskohercegovački prvoligaš Zrinjski potvrdio je dolazak hrvatskog nogometaša Marija Tičinovića koji je još od ožujka bio bez kluba...

Na službenoj stranici Zrinjskog objavljen je dolazak hrvatskog nogometaša Marija Tičinovića. 27-godišnji nogometaš bez kluba je bio još od ožujka kada je raskinuo ugovor s Lokerenom, a sada stiže u momčad koju vodi Hari Vukas.

Član belgijske momčadi bio je od 2015. godine kada je kao slobodan igrač stigao iz danskog Nordsjaellanda, dok je u sezoni 2017./18. bio na posudbi u Hajduku za koji je odigrao 11 utakmica.

Dodajmo i to kako će Zrinjski u novu sezonu krenuti u prvom pretkolu Europske lige gdje će za protivnika imati Akademiju Pandev.

HŠK Zrinjski potvrđuje angažman Marija Tičinovića, 27-godišnjeg Hrvata koji je u posljednje četiri godine ugovorom bio vezan za belgijski KSC Lokeren.

Ovaj branič, koji je veliki broj utakmica skupio i na krilnim pozicijama, karijeru je počeo u dresu HNK Hajduk Split, a igrao je i za danski FC Nordsjalland,, stoji na Facebook stranici kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!