Tenis

Fognini ponudio ispriku za skandalozne izjave: "Ako mi je žao, moram se ispričati"

Branimir Korać • nedjelja, 07.07.2019.
Fognini ponudio ispriku za skandalozne izjave: "Ako mi je žao, moram se ispričati"
Foto: EPA

Fabio Fognini iz krivih razloga postao je priča dana u Wimbledonu. Talijan je za vrijeme meča protiv Tennysa Sandgrena izrekao stvari zbog kojih ga nedvojbeno čeka žestoka kazna...

Fabio Fognini u trećem kolu Wimbledona igrao je protiv Tennysa Sandgrena, a stvari se nisu odvijale onako kako je predviđao. Na vrhuncu frustracije nakon silnih svađa s gledateljima i sucima, Talijan je izrekao: "Želim da ovdje bomba eksplodira, bomba bi trebala eksplodirati ovdje. Je li u redu igrati ovdje? Prokleti Englezi, uistinu prokleti."

Loše je igrao, nije mu se svidjelo što je morao na teren 14 umjesto na neki od glavnih, a kasnije je nudio ispriku.

"Teren stvarno nije bio dobar, većinu vremena koje si na terenu, frustriran si. Naravno da nisam bio zadovoljan svojim nastupom jer sam mislio prije meča da imam dobru šansu za pobjedu. Nešto se dogodilo na terenu, ako mi je žao nekoga, moram se ispričati. Nema problema", poručio je Fognini koji se tako ispričao, ali nije zvučalo baš iskreno.

Inače neočekivani poraz nanio mu je Tennys Sandgren koji je slavio sa 6:3, 7:6, 6:3 i tako izborio posve neočekivano nastup u četvrtom kolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!