Tenis

Tomić planira uložiti žalbu: "Nisam izgubio 6:0, 6:0, 6:0"

Petar Jenjić • nedjelja, 07.07.2019.
Tomić planira uložiti žalbu: "Nisam izgubio 6:0, 6:0, 6:0"

Bernard Tomić planira uložiti žalbu zbog kazne koju je dobio u prvom kolu Wimbledona, istaknuvši da je bio premoren i da nije bio dobro preko vikenda...

Nastavlja se drama oko Bernarda Tomića koji je kažnjen zbog igranja "ispod profesionalnih standarda" u prvom kolu Wimbledona. Jo-Wilfried Tsonga porazio ga je za samo 58 minuta, a Australac je najavio kako će se žaliti na odluku koja mu oduzima svih 45 tisuća funti koje dobiva poraženi u prvom kolu.

Bio je to najkraći meč na Wimbledonu u muškoj konkurenciji u posljednjih 15 godina i drugi najkraći u muškoj pojedinačnoj od 2002. godine.

"Igranje u Turskoj i poraz u četvrtfinalu, igranje na 40 stupnjeva Celzijevih. Bio sam premoren, nije mi bilo dobro preko vikenda. Onda sam igrao protiv jednog od najboljih igrača na travi i izgubio 6:2, 6:1, 6:4, nisam izgubio 6:0, 6:0, 6:0. Od početka sam znao da imam vrlo male šanse jer se nisam osjećao dobro, ali mislio sam izaći na teren jer je ipak Wimbledon."

"Nisam imao šanse, bilo je 6:2, 6:1 prije nego sam se okrenuo. Treći je set bio malo bolji, ali i dalje je prošao vrlo brzo. Na kraju dana, moj najbolji trud bio je jako slab taj dan, ali to je sve što sam imao. Tsonga je servirao jako dobro i uzimao je malo vremena između servisa", dodao je Tomić.

FOTO: Zoran Horvat

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!