Košarka

Kevin Durant uzet će "sedmicu" u Netsima: "Uvijek ću se ponositi brojem 35"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 08.07.2019.
Kevin Durant uzet će "sedmicu" u Netsima: "Uvijek ću se ponositi brojem 35"
Foto: EPA

Novi igrač Brooklyn Netsa Kevin Durant planira zaigrati s brojem sedam na leđima, za razliku od broja 35 koji je nosio do sada...

Kevin Durant dogovorio je četverogodišnji ugovor s Brooklyn Netsima vrijedan 164 milijuna dolara. Warriorsi su proteklog tjedna najavili kako će umiroviti njegov broj 35, a jedan od najboljih igrača odlučio je kako će u budućnosti nositi broj sedam.

Broj 35 odveo je moju obitelj i mene iz Sea Pleasanta i pokazala nam svijet, 35 mi je omogućio upoznati ljude za koje nisam nikada mislio da ću upoznati, iskusiti stvari za koje nikada nisam mislio da ću iskusiti i ostvariti stvari za koje nisam mislio da je moguće ostvariti. S brojem 35 bio sam na Sveučilištu u Texasu i igrao košarku, ostvario sam svoj san igranja u NBA ligi u Seattleu, s 35 sam igrao košarku u Oklahoma Cityju i stvorio veze i prijateljstva koja će trajati zauvijek."

"Na kraju, broj 35 mi je omogućio da osvojim dva naslova prvaka i stvorim bratstvo koje se nikada neće raspast. 35 sam izabrao u čast nekome tko mi je vrlo blizak, uvijek ću se njime ponositi i ponositi brojem 35. S obzirom na to da počinjem novo poglavlje u mom košarkaškom životu, broj koju ću nositi na leđima bit će broj sedam sljedeći put kad me vidite na terenu", kazao je Durant u objavi prema medijima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@35ventures

Objavu dijeli 35 (@easymoneysniper)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!