Nogomet

Zekić: "Ništa nije funkcioniralo. Od planiranog, nismo napravili ništa"

Branimir Korać • petak, 12.07.2019.
Zekić: "Ništa nije funkcioniralo. Od planiranog, nismo napravili ništa"
Foto: Pixsell

Šerif je upisao težak poraz protiv Saburtala na svom travnjaku s 3:0 i nakon tog poraza vjerojatno je da neće vidjeti sljedeću fazu natjecanja gdje boljeg iz ovih susreta čeka Dinamo...

Zoran Zekić uopće nije mogao biti zadovoljan nakon dvoboja protiv Saburtala. Njegov Šerif upisao je ružan poraz 3:0 na svom travnjaku, a Zekić je bio vrlo razočaran.

"Što reći osim čestitati Saburtalu na pobjedi, zaslužio ju je. Mi nismo uspjeli, nismo zadržavali loptu i nismo igrali dobro bez lopte. Uopće nije bilo nikakve kontrole", nezadovoljan je bio Zekić.

Zekić će pokušati pripremiti momčad za bolje izdanje u Gruziji, ali niti on ne zvuči kao poseban optimist.

"Bili smo dobro pripremljeni i za prvu utakmicu, odradili smo analizu i secirali protivnika. Znali smo i prije ovog susreta da je Saburtalo dobra momčad."

Što je u igri funkcioniralo? Ništa.

"Sveukupno ništa nije funkcioniralo. U obrani ništa nismo radili dobro, oni su igrali s trojicom igrača koji su stalno pritiskali, ali sve smo to rekli i pokazali i ranije. Na svaku loptu smo kasnili, isto tako i prema naprijed. U napadu nismo napravili gotovo ništa, nije bilo nikakvog pritiska. Od planiranog, nismo napravili ništa."

"Problem je što smo napravili previše pogrešaka i kasnili na svaku loptu. Saburtalo nas je držao pod pritiskom i vrlo brzo išao prema naprijed. Nije bilo pomaganja, a nogomet se tako ne može igrati."

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!