Vodeni sportovi

Bušlje: "Možda i najlošija utakmica na prvenstvu kada je najviše trebalo"

Petar Jenjić • četvrtak, 25.07.2019.
Bušlje: "Možda i najlošija utakmica na prvenstvu kada je najviše trebalo"
Foto: EPA

Kapetan Hrvatske Andro Bušlje prokomentirao je za HRT poraz od Španjolske. Žali za propuštenom prilikom za još jedan veliki rezultat te što je momčad propustila osigurati nastup na Olimpijskim igrama...

Uz izbornika, na utakmicu i poraz od Španjolske osvrnuo se i kapetan Andro Bušlje koji je istaknuo kako su imali priliku osigurati vizu za Tokio, ali sada će morati igrati kvalifikacije.

"Odigrali smo možda i najlošiju utakmicu na prvenstvu kada je najviše trebalo. Čestitam Španjolcima, zasluženo su pobijedili, a čestitao bih i svojim suigračima, ali nije išlo. Obrana nam je još koliko toliko funkcionirala, ali u napadu je to bilo loše i moramo se okrenuti utakmici za treće mjesto. Imali smo priliku osigurati vizu za Olimpijske igre, ali nažalost nismo uspjeli, morat ćemo igrati kvalifikacije i sada se okrenuti utakmici za treće mjesto."

Nedostajalo je agresivnosti, ali i Španjolci su odigrali vrlo dobru utakmicu.

"Nismo bili toliko agresivni koliko smo to trebali biti, kao na startu turnira i u finalu Svjetske lige u Beogradu. Malo smo bili bezidejni, ali Španjolci su odigrali jako dobro, nisu nam dali puno. Dobra su ekipa, ali nije išlo, trebamo za treće mjesto odigrati bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!