Košarka

Westbrook: "Ne moram imati loptu da bih utjecao na igru"

Petar Jenjić • subota, 27.07.2019.
Westbrook: "Ne moram imati loptu da bih utjecao na igru"
Foto: EPA

Novi igrač Houston Rocketsa Russell Westbrook kazao je kako i on i James Harden razumiju da moraju žrtvovati neke dijelove vlastite igre kako bi uspjeli...

"Sada me zanima samo jedna momčad, a to su Houston Rocketsi", kazao je na predstavljanju u novoj momčadi Russell Westbrook.

Rocketsi su poslali Chrisa Paula i buduće draft kompenzacije u Oklahomu City Thunder, a Westbrooka ponovno ujedinili s Jamesom Hardenom.

"Prijatelji smo dugo godina, još od 10. godine zapravo. Igrali smo skupa u Oklahomi i da bi nešto osvojili, morate biti voljni žrtvovati neke dijelove vaše igre. Obojica to razumijemo i obojica imamo zajednički cilj, a to je osvajanje naslova. Nisam zabrinut zbog toga i znam da on nije zabrinut oko toga. Mogu igrati i bez lopte, ne moram imati loptu da bih utjecao na igru. Mogu raditi i druge stvari na parketu kako bih osigurao što bolje šanse da pobijedimo."

Novi igrač Rocketsa vjeruje kako će se vrlo brzo moći prilagoditi.

"Prilagodit ću se. Prostor će se širiti i dat će mi priliku napadati. Obrambeno, dat će mi priliku da se mijenjam, da čuvam i da skačem na visokoj razini. Mislim da je stil igre odličan, nešto čemu se veselim", dodao je Westbrook.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!