Nogomet

Barišić daje veće šanse Rijeci: "Mislim da je Aberdeen bio bolji prošle sezone"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 29.07.2019.
Barišić daje veće šanse Rijeci: "Mislim da je Aberdeen bio bolji prošle sezone"
Foto: FaH

Igrač Rangersa Borna Barišić kazao je kako je Aberdeen oslabljen u odnosu na prošlu sezonu te je dao malo veću prednost Rijeci, ako Škoti izbore treće pretkolo...

Ako Aberdeen prođe Čikuru, igrat će protiv Rijeke u trećem pretkolu Europske lige. Nakon prve utakmice u Gruziji rezultat je bio 1:1, a Borna Barišić najavio je kako je škotska momčad slabija nego prošle sezone.

"Mislim da je Aberdeen bio bolji prošle sezone. Izbacili su nas iz oba Kupa, tako da nemamo dobra iskustva s njima. To je solidna momčad koja igra agresivan nogomet, ali dobar dio igrača otišao je tijekom ljeta."

Momčad je napustio kapetan Graeme Shinnie, kao i Gary Mackay-Steven. Barišić ističe kako Rijeka ima šanse, ali teško je reći nešto više o odnosu snaga jer prvenstvo u Škotskoj još nije krenulo.

"Naravno da Rijeka ima šanse, zapravo, dajem joj malo veću prednost kada govorimo o tome tko će proći. Aberdeen je oslabljen, rekao bih da su izgubili četiri igrača koja su im vrlo važna. Teško je reći na kojoj je razini, dok ne krene natjecanje u Prvenstvu", dodao je Barišić, prenosi Daily Record.

Podsjetimo, Rijeka i Aberdeen igrali su 2015. godine kada je škotska momčad prošla dalje s ukupnih 5:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!