Tenis

Kutak za kladioničare: Raonić pred svojom publikom, povratnik u Championship otvara sezonu

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.08.2019.
Kutak za kladioničare: Raonić pred svojom publikom, povratnik u Championship otvara sezonu
Foto: EPA

Ponuda ponedjeljkom standardno je u znaku tenisa, a ovog tjedna igra se Masters u Montrealu. Izdvojili smo dva meča s tog istog turnira, kao i posljednju utakmicu prvog kola engleskog Championshipa...

Lucas Pouille - Miloš Raonić

Na Mastersu u Montrealu svoj nastup otvara domaći tenisač Miloš Raonić koji za protivnika ima Lucasa Pouillea. Francuz je ove godine na Australian Openu svladao Kanađanina s 3:1 u setovima, dok je prethodna tri meča, bez izgubljenog seta, dobio Raonić. Nakon ispadanja s Wimbledona Raonić je igrao tek turnir u Washingtonu gdje ga je u drugom kolu izbacio Peter Gojowczyk, dok je Pouille igrao u Los Cabosu gdje ga je na startu turnira izbacio Thanasi Kokkinakis. S obzirom na to da se ni jedan ni drugi nisu pokazali u najboljem svjetlu na tvrdoj podlozi, očekujemo nešto više gemova.

Prognoza: više od 23.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.75, više @1.95

Huddersfield - Derby

Prvo kolo nove sezone Championshipa zaključit će momčad koja je prošle sezone ispala iz Premiershipa i momčad koja je bila vrlo blizu promocije u najviši rang engleskog nogometa. Huddersfield će, nakon dobro odrađenih priprema, željeti u novu sezonu krenuti pobjedom i nastojati dobrim igrama da se što prije vrati u Premier ligu. U prvom kolu na putu im stoji Derby kojeg je napustio Frank Lampard, a momčad preuzeo Phillip Cocu. Nizozemski trener već na startu sezone ne može računati na petoricu igrača, dok Huddersfield nema takvih problema. S obzirom na to i da igra kod kuće, pobjeda domaćina nam ne dolazi u pitanje.

Prognoza: pobjeda Huddersfielda

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Huddersfielda @2.30, remi @3.40, pobjeda Derbyja @3.70

Mihail Kukuškin - Adrian Mannarino

Osim prolaska u osminu finala Wimbledona, sezona Mihaila Kukuškina nije baš za pamćenje, s obzirom na to da već pet mjeseci nije povezao tri pobjede. Na turniru u Los Cabosu dobro je krenuo, ali nakon dva uspješna nastupa zaustavio ga je kasniji pobjednik Diego Schwartzman. S druge strane, Adrian Mannarino osvojio je Hertogenbosch sredinom lipnja, krenuo pobjedom u Antalyji, a nakon toga u sljedeća četiri meča upisao tri poraza. Ova dva tenisača do sada su igrala tri puta, a sva tri puta slavio je Francuz. Međutim, posljednji je bio još 2016. godine na Roland Garrosu, a s obzirom na omjer snaga, očekujemo nešto duži meč.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!