Košarka

Neven Spahija i Scoonie Penn pomoćni treneri u Memphis Grizzliesima

Branimir Korać • utorak, 06.08.2019.
Neven Spahija i Scoonie Penn pomoćni treneri u Memphis Grizzliesima
Foto: Pixsell

Bivši hrvatski izbornik Neven Spahija vraća se u NBA ligu. Nakon što je jedno vrijeme bio dio stožera Atlanta Hawksa, sada će raditi u Memphis Grizzliesima...

Novi trener Memphis Grizzliesa Taylor Jenkins izabrao je stručni stožer s kojim će raditi. Jenkins je u stožer postavio i Nevena Spahiju koji će mu biti jedan od pomoćnika.

Osim Spahije pomoćnici će biti i Niele Ivey, Brad Jones, David McClure, bivši igrač Cibone Scoonie Penn te Ukrajinac Vitalij Potapenko.

"Drago mi je da mogu predstaviti skupinu iskusnih stručnjaka ili bivših igrača. Njihovo iskustvo na svim razinama košarke, sveučilišnom, međunarodnom, iz razvojne lige, NBA lige, bit će od koristi svima u organizaciji. Iznad svega oduševljen sam što ću raditi sa sjajnim osobama koji će kreirati natjecateljsko, nesebično i pozitivno okruženje za naše igrače", poručio je Jenkins.

Spahija je u Atlanta Hawksima obavljao funkciju pomoćnog trenera od 2014. do 2017. godine, a u tom razdoblju radio je zajedno s Jenkinsom koji je također bio jedan od pomoćnika Mikea Budenholzera.

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!