Košarka

Potraga brzo završena: Široki pronašao zamjenu za Danijela Jusupa

Petar Jenjić • srijeda, 07.08.2019.
Potraga brzo završena: Široki pronašao zamjenu za Danijela Jusupa
Foto: FaH

HKK Široki pronašao je zamjenu za Danijela Jusupa, angažmanom hrvatskog trenera Krunoslava Krajinovića...

Široki je pronašao novo rješenje na klupi nakon odlaska Danijela Jusupa. Radi se o hrvatskom treneru 44-godišnjem Krunoslavu Krajinoviću koji je potpisao ugovor na godinu dana, a u ponedjeljak će preuzeti momčad.

O dolasku novog trenera pričao je i predsjednik kluba Igor Jelčić koji je kazao kako su za njega dobili jako dobre preporuke.

"Krunoslav je trener koji se uklapa u proračun našeg kluba. Od njega se uz rezultat očekuje rad i na daljnjem razvoju mladih igrača koji su ponikli u našoj školi, koji imaju veliki potencijal. Za trenera Krajinovića dobili smo dobre preporuke, vrijedan je, preferira mlade igrače i to nam je u ovom trenutku najvažnije."

Već se počelo raditi na planovima za novu sezonu.

"Čim smo dogovorili suradnju, odmah smo se bacili na posao, počeo se zanimati za eventualna pojačanja. U ponedjeljak krećemo s pripremama i sada je sve na njemu i igračima. Imat će sve potrebne uvjete za rad, parket i svlačionica su njihovi, a mi ćemo se potruditi da sve ostalo bude u najboljem redu", dodao je Jelčić.

Krajinović se već s 20 godina počeo baviti trenerskim poslom, a radio je u mlađim uzrastima Zagreba te Školi košarke Cibone. većinu karijere proveo je u Slovačkoj gdje je dva puta bio trener godine i četiri puta izabran za trenera na All-Staru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!