Ostali sportovi

Prvenstvo Hrvatske ide dalje, slijedi turnir u Ičićima

Sportnet, Petar Jenjić • srijeda, 07.08.2019.
Prvenstvo Hrvatske ide dalje, slijedi turnir u Ičićima

Sunčani ljetni dani diljem Hrvatske itekako su aktivni. Najatraktivniji ljetni sport, a odbojka na pijesku privlači sve više ljudi...

Tribine na postajama prvenstva Hrvatske, koje se održava u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i gradova domaćina, privlači sve veći broj kako natjecatelja tako i publike.

Gledatelji su ispunili tribine do posljednjeg mjesta u gradovima domaćinima, dok pristiže i rekordan broj prijava. Turnir “Masters Ičići Croatia Open” godinama već slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj i šire. Ove će godine ugostiti 22 muške i 22 ženske ekipe od 8. do 11. kolovoza 2019. na glavnoj plaži u Ičićima.

"Dojam je odličan, odaziv fenomenalan, a publika se istinski zabavlja. U gradovima domaćinima uvjerljivo smo prije zatvaranja prijava popunili maksimalan broj natjecatelja. Pozivam sve da nam se pridruže već ovog vikenda u Ičićima", izjavila je Aida Karlo, koordinatorica natjecanja i dodala kako se radi sve da turniri budu na visokoj razini.

"Hrvatski odbojkaški savez se kao organizator zaista potrudio da sve bude tehnički na visokoj razini, ovakav turnir po ničemu ne zaostaje za nekim sličnim u Europi. Tu je i zabava za posjetitelje. Na sve turnire mogu se uz profesionalce prijaviti i amateri. Naglasila bih samo da moraju biti brzi budući da se vrlo brzo popuni broj ekipa koje mogu sudjelovati. Dakle, imamo ograničen broj, preporučujem svima da se prijave na vrijeme."

Nakon Ičića, prvenstvo Hrvatske se nastavlja u Đurđevcu (23.-25. kolovoza), a finale je u Zagrebu (6.-8. rujna). Uvjerite se i sami zašto je odbojka na pijesku pravi sportski hit ovog ljeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Odbojka na pijesku
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!