Tenis

Pavić i Soares slavili protiv pobjednika Roland Garrosa

Jan Šneler • utorak, 13.08.2019.
Pavić i Soares slavili protiv pobjednika Roland Garrosa
Foto: FaH

Slavljem nakon tri seta i malo više od sat i pol meča, Mate Pavić i Bruno Soares ušli su u drugo kolo ATP turnira u Cincinnatiju...

Nakon što je Ivan Dodig osigurao drugo kolo ATP turnira u Cincinnatiju, isto je danas u ranim jutarnjim satima pošlo za rukom i Mati Paviću. On je u paru s Brunom Soaresom svladao ovogodišnje pobjednike Roland Garrosa Kevina Krawietza i Andreasa Miesa.

Sva tri seta bila su izuzetno uzbudljiva i brazilsko-hrvatski par nije imao jednostavan posao. U prvoj dionici breakova nije bilo te se ušlo u tie-break u kojem su Pavić i Soares bili uvjerljiviji. Sa 7:2 su osvojili 13. igru i poveli u setovima.

U nastavku Krawietz i Mies odmah oduzimaju servis Paviću i Soaresu, no u šestom gemu se hrvatsko-brazilska kombinacija vraća. Ipak, momentalno ponovno gube servis što je Krawietzu i Miesu bilo dovoljno za kasnije izjednačenje sa 6:4.

Treći set, produženi tie-break, bio je uzbudljiv iako su Pavić i Soares vrlo brzo došli do vodstva od 5:1. Ipak protivnici su uspjeli smanjiti na 8:6 i približiti se hrvatsko-brazilskom paru. Ipak, nije im bilo dovoljno jer su Pavić i Soares vrlo brzo priveli meč kraju sa 10:7.

ATP Cincinnati, parovi, 1. kolo:
Krawietz/Mies - Pavić/Soares (5) (2)6:7 6:4 7:10

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!