Nogomet

Lampard: "Svatko može promašiti jedanaesterac, ali važno je da bez obzira na to opet uzmeš loptu"

Marjan Kreševac • četvrtak, 15.08.2019.
Lampard: "Svatko može promašiti jedanaesterac, ali važno je da bez obzira na to opet uzmeš loptu"
Foto: EPA

U finalu europskog Superkupa Chelsea je poražen nakon izvođenja udaraca s bijele točke, prva prilika za titulu otišla je na stranu Liverpoola. Nije igra Chelseaja izgledala toliko loše i da su na kraju slavili ne bi bilo nezasluženo...

Chelsea je ruku na srce odigrao dobru utakmicu na Bešiktaš Parku protiv Liverpoola i da su na kraju nakon izvođenja udaraca s bijele točke oni bili ti koji su slavili nitko ne bi mogao reći da je nezasluženo. Takvog mišljenja je i trener londonske momčadi Frank Lampard: "Ponosan sam i zadovoljan našom izvedbom u Superkupu."

"Mislim da smo odigrali fantastičan susret, ali nedostajalo nam je sreće da riješimo pitanje pobjednika u regularnom dijelu susreta. Stvorili smo dosta prilika i u produžecima i Liverpool naravno, ali mislim da je na našoj strani bila kontrola utakmice, inicijativa u određenim periodima protiv jednog jakog i kvalitetnog protivnika i zato sam ponosan", nastavio je svoju analizu izgubljenog susreta Lampard.

Iako je zadovoljan igrom Lampard je nezadovoljan konačnim rezultatom odnosno porazom: "Nitko ne voli gubiti, to nije dobar osjećaj u svlačionici. Željeli smo pobijediti u ovoj utakmici, ali nismo imali sreće i zato sam ponosan na svoje igrače. Ako je ovo znak što možemo očekivati i napraviti ove sezone, a uzmimo u obzir činjenicu da ćemo biti sve bolji i bolji, onda je ovo jako dobar znak."

Na kraju Lampard se osvrnuo i na nesretnog Abrahama čiji je udarac s bijele točke Adrian obranio i donio trofej Liverpoolu: "Rekao sam mu da se ne brine i da sam ponosan na njega jer je imao snage i hrabrosti uzeti loptu i izvesti posljednji kazneni udarac. I sam sam bio u takvoj situaciji, svatko od nas može promašiti jedanaesterac, ali važno je da bez obzira na to opet uzmeš loptu i napraviš isto."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!