Ostali sportovi

Hrgović: "Veselim se boriti u ovom meču", Heredia: "Ovo je borba mog života"

Petar Jenjić • petak, 23.08.2019.
Hrgović: "Veselim se boriti u ovom meču", Heredia: "Ovo je borba mog života"

Filip Hrgović najavio je meč protiv Marija Heredie, dok je promotor Nisse Sauerland koji ističe kako neće proći dugo prije nego se bude borio za svjetsku titulu...

Pred Filipom Hrgovićem meč je protiv Meksikanca Marija Heredie u noći sa subote na nedjelju, a ovo će mu biti prvi meč pred meksičkom publikom.

"Poštujem meksičku publiku, sviđa mi se ova zemlja zbog svih ratnika koje su dali sportu kao što je boks. Ljudi kao Morales, Barrera, Chaves, Canelo i mnogi drugi. Veselim se boriti u ovom meču."

Njegov protivnik u meč ulazi nakon pobjede protiv bivše WBC svjetskog prvaka Samuela Petera te se nada kako će ostaviti dobar dojam pred domaćim navijačima.

"Napokon imam priliku koju sam čekao godinama. Ovo je borba mog života i neću je propustiti. Nikada nisam izgubio ovdje u Hermosillu i nadam se da ću nastaviti s tim."

Riječ je dobio i promotor Nisse Sauerland koji osjeća da će Hrgović vrlo brzo biti svjetsko ime.

"Filip je već zvijezda u Hrvatskoj, a borbe u različitim državama pokazuje njegove mogućnosti i njegovu osobnost što je većem broju navijača moguće. Neće proći dugo prije nego se bude borio za svjetsku titulu, možda upravo protiv Meksikanca Andyja Ruiza."

FOTO: Ed Mulholland

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!