Tenis

Kutak za kladioničare: Ćorić i Martić kreću na US Openu

Petar Jenjić • ponedjeljak, 26.08.2019.
Kutak za kladioničare: Ćorić i Martić kreću na US Openu
Foto: EPA

Danas kreće posljednji Grand Slam sezone s kojeg smo izdvojili mečeve hrvatskih predstavnika, Petre Martić i Borne Ćorića. Ponudu smo upotpunili posljednjom utakmicom 1. kola Seria A između Intera i Leccea...

Inter - Lecce

Za kraj prvog kola Serie A čeka nas utakmica na San Siru gdje Inter dočekuje Lecce. Očekuje se kako domaćin neće prolaziti kroz preveliku dramu na startu sezone te se očekuje pobjeda, kao i nastup Romelu Lukakua. Gosti još sigurno nisu upotpunili kadar za sezonu i kako stvari stoje, već se čine kao ekipa koja bi mogla ispasti u niži rang. U sastavu Intera neće biti Diega Godina, dok kod gostiju ne bi trebali igrati Fiamozzi i Meccariello.

Prognoza: pobjeda Intera u 1. i 2. poluvremenu

Koeficijenti (Supersport): 1-1 @1.85, 2-2 @45.0

Borna Ćorić - Evgenij Donskoj

Danas kreće US Open, a turnir otvara i Borna Ćorić koji od ozljede nije u pravoj igračkoj formi. Upisao je tek jednu pobjedu u Montrealu, nakon čega su uslijedili porazi od Mannarina na istom turniru i Opelke u Cincinnatiju. S druge strane, Evgenij Donskoj osvojio je Challenger u Astani, ispao na startu kvalifikacija Montreala, pobijedio jedan meč na Challengeru u Vancouveru, a nakon toga bez izgubljenog seta odradio kvalifikacije za posljednji Grand Slam sezone. Do sada su odigrali dva međusobna dvoboja, a svaki je tenisač upisao po jednu pobjedu.

Prognoza: više od 9.5 gemova u 1. setu

Koeficijenti (Supersport): manje @2.00, više @1.70

Petra Martić - Tamara Zidanšek

Danas će na teren i jedna hrvatska predstavnica. U prvom kolu Petru Martić očekuje meč protiv Tamare Zidanšek koju je ove godine porazila u tri seta na WTA turniru u Istanbulu gdje je isti i osvojila. Hrvatska tenisačica igrala vrlo dobro do Wimbledona, ali nakon toga uslijedio je blagi pad i dva uzastopna poraza, na Mastersima u Torontu i Cincinnatiju. S druge strane, niti Zidanšek ne igra ništa bolje posljednjih mjesec i pol dana, s obzirom na to da je nastupila na samo dva Challengera i upisala tek jednu pobjedu. Tako da danas očekujemo pobjedu Martić i manje gemova.

Prognoza: manje od 19.5 gemova

Koeficijenti: manje @1.85, više @1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!