Tenis

Kutak za kladioničare: Federer protiv Džumhura želi što prije završiti, Martić čeka kvalifikanticu

Petar Jenjić • srijeda, 28.08.2019.
Kutak za kladioničare: Federer protiv Džumhura želi što prije završiti, Martić čeka kvalifikanticu
Foto: EPA

Pred nama je nastavak US Opena, a danas su na rasporedu i mečevi drugog kola. Izdvojili smo meč Rogera Federera i Damira Džumhura, a iz ženske konkurencije dvoboj Petre Martić i Ane Bogdan. Ponuda je zaokružena utakmicom trećeg kola francuske Ligue 1 između Nice i Marseillea...

Nice - Marseille

Nakon prva dva kola nogometaši Nice upisali su dvije pobjede od 2:1, dok je Marseille pri dnu ljestvice s jednim bodom i bez postignutog pogotka. Patrick Viera radi dobar posao u redovima Nice i svima bi mogao biti nezgodan protivnik. U sastav domaćina vraća se vratar Walter Benitez koji bi od prve minute trebao stati među vratnice, dok je blizu povratka kod gostiju Florian Thauvin. Prošle sezone u obje je utakmice minimalno slavio Marseille, a danas očekujemo pokoji pogodak.

Prognoza: oba daju gol i 3+

Koeficijenti (Supersport): da @2.30, ne @1.50

Roger Federer - Damir Džumhur

Švicarac se namučio u prvom kolu. Indijac Sumit Nagal uzeo mu je prvi set, a iako do kraja nije imao prevelikih problema, očekivalo se da će posao odraditi bez ovakvih problema. Sada mu s druge strane stoji Damir Džumhur koji je u četiri seta svladao kvalifikanta Elliota Benchetrita. Ne treba posebno isticati tko je favorit i tko bi trebao doći do trećeg kola US Opena, ali isto tako vjerujemo kako će Federeru trebati manje posla nego je to bio slučaj prije dva dana.

Prognoza: manje od 28.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Petra Martić - Ana Bogdan

Nakon pobjede protiv Tamare Zidanšek, pred Petrom Martić dvoboj je drugog kola protiv kvalifikantice Ane Bogdan koja kroz kvalifikacije nije izgubila nijedan set, a u prvom kolu s 2:0 bila je bolja od Britanke Harriet Dart. Ove dvije tenisačice do sada su odigrale tri međusobna dvoboja u kojima je hrvatska tenisačica izgubila tek jedan set. Pobjedu zato očekujemo i danas, ali isto tako i nešto kraći meč nego je bio onaj u prvom kolu.

Prognoza: manje od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!