Rukomet

Cindrić nakon briljantne igre na Super Globeu: "Klupske titule bih odmah mijenjao za reprezentativnu"

Branimir Korać • ponedjeljak, 02.09.2019.
Cindrić nakon briljantne igre na Super Globeu: "Klupske titule bih odmah mijenjao za reprezentativnu"
Foto: EPA

Luka Cindrić odlično je krenuo u dresu Barcelone i osvojio je Super Globe odličnim finalnim nastupom protiv Kiela...

Barcelona je u finalu Super Globea svladala Kiel 34:32, a Luka Cindrić odigrao je jako dobru utakmicu i postigao 11 pogodaka. Cindrić se sjajno uklopio u igru Barcelone i predstavljat će ogromno pojačanje.

"Prije ovog natjecanja osvojili smo i Kup Katalonije koji doduše nije na toj razini, ali dobro je počelo i jako sam zadovoljan. Ovo je odličan uvod u sezonu, sada nam slijedi španjolski Superkup pa domaće prvenstvo pa Liga prvaka... U Saudijskoj Arabiji igrali smo tri utakmice u četiri dana, nije bilo teško osim protiv Kiela na kraju. Bili smo OK, ništa posebno iako je Kiel već neko vrijeme u pogodnu za razliku od nas. Bilo je tu uspona i padova, ali na kraju je dobro završilo", kaže Cindrić za Sportske novosti.

Cindrić se dobro snašao u Barceloni, a ono što će biti najvažnije je da ga zdravlje posluži i da bude imao što manje ozljeda.

"Odlično sam se snašao, momčad me prihvatila, polako učim španjolski i zasad je sve više nego dobro. Dobro sam se pripremio i nemam problema koji su me mučili prošle sezone zbog kojih sam dosta utakmica preskakao. Tu su uz mene i Raul i Palmarsson s kojim se sjajno nadopunjujem i koji vrhunski razumije rukomet."

Na Super Globeu igrao je i Vardar, no on je bio u onom drugom dijelu ždrijeba gdje je bio Kiel tako da Cindrić nije igrao protiv svojih bivših suigrača.

"To su moji prijatelji, klub s kojim sam se popeo na europski tron, sada sam i na svjetskom, ali moram reći kako bih sve to dao samo za uspjeh s reprezentacijom. Nadam se samo da ćemo biti zdravi, jedino nam je to dosad nedostajalo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!