Nogomet

Barišić: "Imamo širok kadar i dovoljno zamjena, nema kukanja, nema alibija"

Branimir Korać, hns.family • srijeda, 04.09.2019.
Barišić: "Imamo širok kadar i dovoljno zamjena, nema kukanja, nema alibija"
Foto: FaH

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom su kvalifikacijski dvoboji protiv Slovačke i Azerbajdžana, a Borna Barišić je optimist...

Lijevi branič hrvatske reprezentacije Borna Barišić vjeruje kako okupljeni Vatreni mogu uspješno svladati prepreke u Trnavi i Bakuu.

"Odlična je atmosfera, nije uopće loša, pripremamo se za ove dvije jako važne utakmice i sve je u najboljem redu. Ja sam spreman, radimo najbolje što možemo premda možda više nismo na razini kao na Svjetskom prvenstvu - to je bila najbolja Hrvatska u dugo vremena. Teško je ponovno dosegnuti tu razinu, no dajemo maksimum i nadam se da će to biti dovoljno za plasman na Europsko prvenstvo. Momčad se nakon Rusije promijenila, nedostaju nam neki igrači koji su jako važni, no tu sada ne možemo ništa promijeniti i nema smisla pričati o tome. Imamo širok kadar i dovoljno zamjena. Nema kukanja, nema alibija."

Barišić tvrdi kako Slovačka dobra reprezentacija, ali vjeruje da će Hrvatska opravdati status favorita.

"Slovačka ima kvalitetne igrače u svim linijama, dobra su momčad i analizirali smo ih. Bit će teško, ali mislim da ćemo opravdati ulogu favorita i nadam se da ćemo uzeti sva tri boda. Slovaci igraju s lažnom devetkom, otvaraju se po krilima, no imaju i svojih slabosti koje ćemo pokušati iskoristiti."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!