Nogomet

Vlašić: "Nakon što smo zabili, dominirali smo do kraja utakmice"

Jan Šneler • petak, 06.09.2019.
Vlašić: "Nakon što smo zabili, dominirali smo do kraja utakmice"
Foto: FaH

Jedan od budućih nositelja hrvatske reprezentacije i strijelac prvog pogotka na današnjem susretu, Nikola Vlašić, ne dvoji kako je Hrvatska odigrala ponajbolju utakmicu u posljednje vrijeme...

Sjajna utakmica protiv Slovačke daje nova krila Hrvatskoj. Ipak, unatoč tome što je Hrvatska imala velik broj prilika, pogađala prečke i stative, pogodak i mirnoću u prvom dijelu donio je Nikola Vlašić. Strijelac prvog pogotka, ujedno i njegovog prvijenca u dresu Vatrenih, dao je važan vjetar u leđa Hrvatskoj.

"Odlična utakmica. Bilo je odlično od prve minute. Nakon što smo zabili, dominirali smo do kraja utakmice. Izbornik mi je prvi dan rekao da računa na mene. Imao sam manjih problema s koljenom, ali doktori su me osposobili", rekao je Vlašić nakon susreta.

Hrvatska je nesretno izgubila od Mađarske u susretu u kojem Vatreni nisu nalikovali na sebe. Danas je Hrvatska pokazala kako je definitivno najbolja momčad u skupini i s pravom zaslužuje prolaz na Europsko prvenstvo.

"Kvalitetniji smo od Mađarske i kada smo izgubili, nije bilo ugodno. Izbornik nam je dao zadatak da zaustavimo njihov vezni red. Tako se dogodilo i zadovoljni smo", dodao je Vlašić.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!