Nogomet

Kutak za kladioničare: Važna utakmica za Srbiju, Serena Williams hvata novu Grand Slam titulu

Petar Jenjić • subota, 07.09.2019.
Kutak za kladioničare: Važna utakmica za Srbiju, Serena Williams hvata novu Grand Slam titulu
Foto: EPA

I danas su pred nama kvalifikacije za odlazak na Euro, a iz ponude smo izdvojili susrete Srbije i Portugala te Francuske i Albanije. Za kraj smo dodali i finale ženskog US Opena u kojem će na putu novoj titulu Serene Williams stajati Bianca Vanessa Andreescu...

Srbija - Portugal

Srbiji je danas "biti ili ne biti" u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Trenutno ima četiri boda iz tri odigrane utakmice, a dolazi joj Portugal, koji je do sada odigrao tek dva kvalifikacijska susreta i u oba remizirao. Jedan od njih bila je i utakmica protiv Srbije koja je završila 1:1. Jednak broj bodova, ali i utakmicu više, ima Luksemburg, dok je Ukrajina za sada neuhvatljiva s deset bodova. Međutim, dosta toga se može promijeniti u današnjem susretu. I jedna i druga reprezentacija žele doći do pobjede, kladionice daju prednost gostima, ali vjerujemo da će oba sudionika biti napadački raspoložena.

Prognoza: Oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @1.95, ne @1.75

Francuska - Albanija

Ove dvije reprezentacije susrele su se na Euru prije tri godine, a tada su Franuzi uspjeli slomiti otpor tek u 90. minuti. Francuska je nakon četiri kola vodeća s devet bodova, tri pobjede i jednim porazom. U te tri pobjede gol razlika joj je 12:1. S druge strane, Albanija ima po dvije pobjede i dva poraza, a slavila je u utakmicama gdje se to i moglo očekivati, protiv Moldavije i Albanije. Ne treba posebno isticati tko bi danas trebao izaći kao pobjednik, ali isto tako vjerujemo da će Francuzi napadački biti raspoloženi.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.65, više @2.10

Bianca Vanessa Andreescu - Serena Williams

Svoje deseto finale na US Openu upisala je Serena Williams koja će se za šestu titulu boriti protiv mlade Kanađanke Biance Vanesse Andreescu koja se nije niti rodila kada je Amerikanka osvojila svoj prvi Grand Slam. Međutim, na turniru je pokazala jako dobru igru, a izgubila je tek dva seta. S druge strane, Williams je izgubila tek jedan. Očekujemo dobro finale, Serena je favorit, no Andreescu sigurno neće olako popustiti.

Prognoza: više od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!