Nogomet

Prosinečki podnio ostavku: "Nasljednik će imati dovoljno vremena za pripremiti reprezentaciju za Ligu nacija"

Branimir Korać • nedjelja, 08.09.2019.
Prosinečki podnio ostavku: "Nasljednik će imati dovoljno vremena za pripremiti reprezentaciju za Ligu nacija"
Foto: EPA

Robert Prosinečki nije više izbornik Bosne i Hercegovine. Prosinečki je odmah nakon poraza protiv Armenije 4:2 podnio ostavku i neće više sjediti na klupi ove reprezentacije...

Bosna i Hercegovina već neko vrijeme ne igra dobro i Robert Prosinečki preuzeo je odgovornost. Hrvatski stručnjak podnio je ostavku nakon poraza u Jerevanu od Armenije 4:2 koji je ostavio Bosnu i Hercegovinu bez prolaska na Europsko prvenstvo kroz skupinu.

"Sa svima sam razgovarao, kada sam dolazio mislio sam da ćemo kroz skupinu na Europsko prvenstvo, o tome nismo uspjeli i podnosim ostavku te dajem priliku nekom drugom. Nasljednik će imati dovoljno vremena pripremiti reprezentaciju za Ligu nacija", poručio je Prosinečki, a prenosi Sportsport.ba.

Prosinečki nije uspio pokrenuti reprezentaciju koja već neko vrijeme ne izgleda dobro. Kvalifikacijska skupina s Italijom, Finskom, Armenijom, Grčkom i Lihtenštajnom nije bila neprolazna, ali Bosna i Hercegovina igra loše i dovela se u tešku situaciju.

Još uvijek postoji način za odlazak na Europsko prvenstvo i to kroz doigravanje u Ligi nacija, a tamo reprezentaciju neće voditi Prosinečki nego će se pronaći drugo rješenje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!