Nogomet

Lovren: "Azerbajdžan se borio do kraja i zaslužio bod, a mi smo si sami krivi"

Branimir Korać, hns.family • utorak, 10.09.2019.
Lovren: "Azerbajdžan se borio do kraja i zaslužio bod, a mi smo si sami krivi"
Foto: Pixsell

Hrvatska je upisala samo remi u Bakuu, a nakon tog rezultata malo tko bio je zadovoljan. Dejan Lovren i Bruno Petković krivili su lošu realizaciju od koje je krenula nesigurnost...

Dejan Lovren nije bio zadovoljan načinom na koji Hrvatska odradila ovu utakmicu protiv Azerbajdžana, ali četiri boda nisu malo i s njima Hrvatska i dalje ima sve u svojim rukama.

"U prvih 20 minuta igrali smo dobro, opet smo imali mnogo šansi, slično kao u Slovačkoj. Nažalost, nismo bili dovoljno fokusirani u realizaciji. Tada smo pali, Azerbajdžan se borio do kraja i zaslužio bod, a mi smo si sami krivi. Drugačije smo se dogovorili za početak drugog poluvremena. Nismo zadovoljni prezentacijom, ali s ova četiri boda s rujanskih gostovanja sve je još uvijek u našim rukama. Treba protiv Mađarske pokazati pravo lice, pobjeda je sada imperativ - nadam se uz pun stadion."

Loša završnica prvog i loš ulazak u drugo poluvrijeme posebno je istaknuo Bruno Petković koji je dodao kako se nakon silnih promašaja pojavila nesigurnost.

"U Slovačkoj smo mentalno bolje izdržali nakon promašenih prilika, tamo smo nastavili dalje igrati, a ovdje smo postali previše nesigurni. Kraj prvog i početak drugog poluvremena nisu bili na razini na kojoj Hrvatska mora biti. Utakmicu je trebalo riješiti i ranije, morali smo nastaviti kako smo počeli. Teško je analizirati vruće glave, no vidjelo se da nismo pravi."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!