Košarka

Kutak za kladioničare: Srbija i SAD ipak se susreću na Svjetskom prvenstvu

Petar Jenjić • četvrtak, 12.09.2019.
Kutak za kladioničare: Srbija i SAD ipak se susreću na Svjetskom prvenstvu
Foto: EPA

Današnji siromašni dan, barem što se tiče ponude, donosi dvije utakmice sa Svjetskog prvenstva u košarci i meč s WTA turnira u Zhangzhouu...

Srbija - SAD

Svjetsko prvenstvo ipak će dobiti dvoboj Srbije i SAD-a, ali ne tamo gdje su ove dvije momčadi to očekivale. Nakon ispadanja iz borbe za medalje, razigravat će od petog do osmog mjesta. Srbija je izgubila od Argentine, a SAD od Francuske, a iako su imali dan odmora više, Srbi ipak danas ne bi trebali doći do pobjede. Kada uzmemo u obzir da reprezentacije s ovih prostora nisu pretjerano motivirane u ovakvim utakmicama, a SAD želi turnir, bez obzira na sve, zaključiti pobjedama, sigurnije nam se čini igrati na njih.

Prognoza: pobjeda SAD-a

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Srbije @2.60, remi @17.00, pobjeda SAD-a @1.80

Poljska - Češka

Drugi dvoboj dana u razigravanju od petog do osmog mjesta, odigrat će Poljska i Češka. Poljaci su izgubili od Španjolske, a Česi od Australije te će obje momčadi imati motiv danas doći do pobjede, posebno kada na to nadodamo da će u utakmici u drugoj utakmici igrati ili protiv Srbije ili protiv SAD-a. Česi su ostavili solidan dojam protiv Australaca koji su ipak pokazali kvalitetu više, kao uostalom i Španjolci protiv Poljaka. Radi se o dvije vrlo dobre reprezentacije kojima je plasman u četvrtfinale bio veliki uspjeh, a sve više od toga je bonus. Danas očekujemo dobru košarku i dosta koševa.

Prognoza: više od 163.5 koševa

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Kiki Bertens - Ajla Tomljanović

U osmini finala turnira u Zhangzhouu igrat će Kiki Bertens i Ajla Tomljanović. U dva prethodna međusobna dvoboja do pobjede je stizala Bertens u tri seta. Nijedna tenisačica ne briljira u drugom dijelu sezone, a danas očekujemo kako će se, bez obzira na to hoće li pobjediti jedna ili druga, obje jako namučiti kako bi stigle do prolaska dalje.

Prognoza: više od 20.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.95, više @1.75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!