Nogomet

Kutak za kladioničare: Dinamo dočekuje Atalantu, Tottenham traži pobjedu kod Olympiakosa

Petar Jenjić • srijeda, 18.09.2019.
Kutak za kladioničare: Dinamo dočekuje Atalantu, Tottenham traži pobjedu kod Olympiakosa
Foto: Pixsell

Danas se nastavlja prvo kolo Lige prvaka, a u nama najzanimljivijoj utakmici Dinamo će na Maksimiru dočekati Atalantu. Tottenham će tražiti pobjedu na gostovanju kod Olympiakosa, kao i Manchester City koji gostuje kod starog znanca Šahtara...

Olympiakos - Tottenham

Još od studenog 2015. godine i pobjede protiv Dinama, Olympiakos ne zna za pobjedu u Ligi prvaka (jedan remi, sedam poraza). To im je najduži niz bez pobjede još od listopada 2003. godine, ali niti danas neće biti lako. U goste stiže Tottenham koji prošle sezone u grupnoj fazi nije nijednom pobijedio, ali zato jest dva puta u knock-out fazi. Iako je Tottenham i dalje nepredvidiv, danas očekujemo kako će ipak doći do pobjede.

Prognoza: pobjeda Tottenhama

Koeficijenti (Supersport): pobjeda Olympiakosa @4.40, remi @3.70, pobjeda Tottenhama @2.00

Dinamo - Atalanta

Stigao je i dan prve Dinamove utakmice u Ligi prvaka ove sezone. Na Maksimir stiže Atalanta, na krilima gostujuće pobjede protiv Genoe u prvenstvu. Ipak, stiže bez jednog od svojih najboljih igrača Luisa Muriela. Dinamo je za vikend minimalno svladao Istru 1961, Nenad Bjelica rotirao je igrače i želio da oni najbolji, najspremnije dočekaju današnju utakmicu. Što očekujemo? Pobjednika je teško prognozirati, ali svakako očekujemo da će biti golova na obje strane.

Prognoza: oba daju gol i 3+

Koeficijenti (Supersport): da @2.30, ne @1.55

Šahtar - Manchester City

Novu sezonu u istoj skupini otvara i Manchester City koji će gostovati kod Šahtara. Ukrajinska momčad ima minimalne šanse, barem ako je suditi po kladionicama, ali isto tako to nije pretjerano daleko od istine. Građani će se definitivno morati iskupiti navijačima za poraz na gostovanju kod Norwicha, a ovo će biti idealna prilika. Ovo je treća uzastopna sezona u kojoj se ove dvije momčadi susreću u skupinama Lige prvaka, a City je slavio u tri od četiri posljednje međusobne utakmice uz gol razliku od 12:2. Tako da golove očekujemo i na večerašnjem susretu.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.55, više @2.30

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!