Nogomet

Šibenčani gostuju u Požegi, Bognar se nada: "Volio bih da uđu malo labavije u utakmicu"

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • srijeda, 25.09.2019.
Šibenčani gostuju u Požegi, Bognar se nada: "Volio bih da uđu malo labavije u utakmicu"
Foto: Pixsell

Zanimljiv dvoboj mogao bi biti onaj u Požegi gdje domaća Slavonija dočekuje Šibenik. Šibenčani su favoriti, dosta kvalitetnija momčad, ali Slavonija se ima pravo nadati...

Slavonija u Požegi dočekuje Šibenik i nada se iznenađenju i prolasku u osminu finala Kupa. Šibenčani su apsolutni favoriti, ali Slavonija nakon solidnog ulaska u sezonu nada se i dobrom rezultatu u Kupu.

Prolazak dalje sanjaju jedni i drugi, Šibenčani su sigurno kvalitetnija momčad, ali trener domaćina Dalibor Bognar znakovito poručuje - volio bih da nas podcijene.

"Ova utakmica nama je nagrada za prolazak do ove faze natjecanja. Dolazi nam protivnik koji ima visoku kvalitetu i ambicije, oni su apsolutni favoriti, ali mi ćemo tražiti svoju šansu. Volio bih da uđu malo labavije u utakmicu, imamo i mi kvalitetu i moglo bi onda biti svega. Što se tiče kadram imamo jednu lakšu ozljedu, ali generalno smo u dobrom stanju", kaže Bognar za Sportnet.

Šibenčani preuzimaju ulogu favorita i vjeruju u pozitivan ishod. Trener Krunoslav Rendulić poručuje kako očekuje vrlo tešku utakmicu jer Slavonija nije bezazlen protivnik.

"Treba ići stepenicu po stepenicu. Nema dvojbe da smo u Požegi favoriti, ali treba znati da će Slavonija imati veliki motiv protiv nas. Uostalom i njihovi planovi u Kupu su slični našima, sigurno bi i oni željeli ugostiti nekog prvoligaša u Požegi, napraviti nogometnu feštu. Čeka nas zahtjevna utakmica. Požežani su prava domaćinska ekipa, dosta agresivna, koja teži nadigravanju. Imaju četiri-pet jako dobrih igrača i uz domaću publiku, jasno je da nam neće biti lako. Rekao bih da je utakmica sa Slavonijom naš ispit zrelosti", ističe Rendulić za službenu klupsku stranicu.

Dvoboj u Požegi počinje u 15:30.

FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!