Nogomet

Bjelica: "City je favorit za naslov, a imati na Etihadu otvorenu utakmicu do 95. minute je velika stvar"

Jan Šneler • utorak, 01.10.2019.
Bjelica: "City je favorit za naslov, a imati na Etihadu otvorenu utakmicu do 95. minute je velika stvar"
Foto: Pixsell

Nije razočarano izgledao trener Dinama Nenad Bjelica nakon poraza od Manchester Cityja (2:0) jer je njegova momčad pokazala veliki karakter protiv izuzetno teškog protivnika...

Dinamo je izgubio od Manchester Cityja u drugom kolu Lige prvaka, ali Modri se definitivno nije osramotio. Nošen pjesmom svojih navijača koji su ga neumorno bodrili cijelu utakmicu, Dinamo je pokazao srčanost i borbenost, ali protiv ovakvog protivnika nije moglo drugačije.

"U drugom dijelu nije bilo puno prilika. U prvom dijelu smo bili dosta nervozni i oni su došli do izglednih šansi. U trenutku kad je pao gol, utakmica se promijenila. Riskirali smo. Imati protiv Cityja ovdje do 95. minute otvorenu utakmicu je velika stvar", rekao je Bjelica.

Manchester City momčad je protiv koje nitko na svijetu nije favorit, a nerijetko većina protivnika završi s nekoliko golova u mreži. Ipak, Dinamo je do sudačke nadoknade imao aktivnih 1:0, a i 66 minuta bez primljenog pogotka ne zvuči loše.

"Ovo je drugi nivo, oni su favoriti za osvajanje. Rekli smo da je City kategorija više", dodao je trener Dinama.

Ova utakmica ionako je bila bonus za Dinamo. Znalo se kako će City biti najbolji u skupini i kako će vrlo vjerojatno bez problema osigurati prvo mjesto. Modre zanimaju prvenstveno sljedeća dva mjesta, ono koje ostavlja u Ligi prvaka i ono koje vodi u Europsku ligu. Slijede dva ogleda sa Šahtarom i tu Dinamo treba tražiti svoju šansu.

"Treba čestitati Cityju na pobjedi. Pobjeda Šahtara je dobra za nas. Atalanta ima dvije utakmica sa Cityjem. Mi igramo s njima u petoj utakmici. Ove dvije utakmice sa Šahtarom odlučit će puno o tome tko će biti drugi ili treći u grupi", zaključio je Bjelica.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!