Nogomet

Olmo: "Znali smo koliko su jaki, ali mislim da smo bili dobri i da smo se dobro branili"

Jan Šneler • utorak, 01.10.2019.
Olmo: "Znali smo koliko su jaki, ali mislim da smo bili dobri i da smo se dobro branili"
Foto: Pixsell

Dani Olmo krvave je glave napustio Etihad, ali Španjolac je ponosan na svoje suigrače koji su se dobro držali protiv nadmoćnog protivnika...

Iako ovo neće ući u anale kao jedna od najboljih utakmica Danija Olma u dresu Dinama, španjolski veznjak pružio je maksimalni doprinos i u teškoj situaciji protiv protivnika koji ne daje puno prilika, odradio najbolje što je mogao.

U nekim situacijama Dinamo je mogao biti mirniji i koncentriraniji, ali teško je to očekivati kada 90% vremena uopće nemate loptu u nogama i trošite energiju braneći prostor bez lopte.

"Teško je bilo. Znali smo kako su jaki, ali mislim da smo bili dobri i da smo se dobro branili. Nismo imali puno šansi, ali smo dobro odigrali. Dobar motiv da radimo još više", rekao je Olmo.

Trudili su se Modri, bacali često na glavu i krajnjim snagama pokušavali nešto i kreirati. Olmo je primio nezgodni udarac u prvom dijelu koji ga je i raskrvario. Iako nije izgledalo dobro, Olmo je nastavio igrati zamotane glave.

"Znali smo kako će izgledati utakmica, da ćemo trebati igrati dva na jedan protiv bekova. Potrošili smo puno snage u obrani i svatko je dao sve od sebe", istaknuo je Olmo.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!