Nogomet

Ryan Giggs odredio kandidate za nastup protiv Hrvatske i Slovačke

Mihaela Bradovski • četvrtak, 03.10.2019.
Ryan Giggs odredio kandidate za nastup protiv Hrvatske i Slovačke
Foto: Pixsell

Velški izbornik Ryan Giggs odredio je igrače na koje računa za reprezentativno okupljanje prije dvoboja s Hrvatskom i Slovačkom...

Ryan Giggs odredio je igrače koje očekuje na pripremama za dvoboje s Hrvatskom i Slovačkom. Na popisu su i Gareth Bale i Aaron Ramsey.

Giggs je odlučio pozvati i Toma Lawrencea koji je bio pod upitnikom nakon što je prošlog mjeseca sudjelovao pod utjecajem alkohola u prometnoj nesreći, a vraća se i iskusni Ashley Williams nakon što je pronašao klub i polako hvata formu.

Ramsey će odigrati prve utakmice u dresu Walesa još od studenog 2018. godine kada je nastupio u prijateljskoj utakmici protiv Albanije, a kasnije nije mogao igrati zbog ozljeda.

Ostaje za vidjeti kakva je situacija s Baleom kojeg Zinedine Zidane nije koristio protiv Club Bruggea zbog lakše ozljede.

Wales:
Hennessey, Ward; A. Davies, Gunter, A. Williams, B. Davies, Taylor, C. Roberts, Ampadu, Mepham, Lockyer, Rodon, Ramsey, Allen, J. Williams, Wilson, Smith, James, Vaulks, Morrell, Bale, Vokes, Lawrence, T. Roberts, Matondo, Moore.

FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!