Košarka

Pacersi uvjerljivi protiv Kingsa u indijskom revanšu

Matej Kačan • subota, 05.10.2019.
Pacersi uvjerljivi protiv Kingsa u indijskom revanšu
Foto: EPA

Nakon što su u petak u prvoj utakmici Pacersi i Kingsi produžetkom u Indiji ispisali povijest, druga utakmica nije ponudila takvu rezultatsku neizvjesnost. Pacersi su bili uvjerljivi s 130:106...

Dok neki još nisu niti započeli s odigravanjem predsezonskih utakmica, točnije većina njih, Pacersi i Kingsi odradili su već drugu. U Indiji je ovaj put Indiana bila vrlo uvjerljiva.

Kingsi su opet u susret krenuli bolje te su nakon prve četvrtine vodili s 30:25. No, to je bilo sve što smo vidjeli od igrača Lukea Waltona i Igora Kokoškova. Pacersi su odigrali maestralnu drugu četvrtinu u kojoj su zabili čak 46 poena i riješili utakmicu.

Drugo poluvrijeme je poslužilo za razigravanje klupa i pumpanje razlike koja je u jednom trenutku dosegla 30, a zaustavila se na 24 poena prednosti za Indianu.

Kakva je utakmica bila dovoljno svjedoče najbolji strijelci Indiane, mahom su to bili igrači s klupe Natea Micmillana. Prednjačio je Alize Johnson sa 17 poena, dok su braća Holiday dodala 16, odnosno 14 poena.

Kod poraženih Kingsa najefikasniji je po običaju bio Buddy Hield sa 17 ubačaja.

NBA, predsezona:
Indiana Pacers - Sacramento Kings 130:106

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!