Rukomet

Dubrava ipak nije uspjela, Benfica u puno boljem izdanju u drugom susretu

Branimir Korać • nedjelja, 06.10.2019.
Dubrava ipak nije uspjela, Benfica u puno boljem izdanju u drugom susretu

Dubrava je potrošila previše energije u prvom susretu protiv Benfice i u drugom jednostavno nije imala šanse. Portugalci su visoko slavili 34:16 i izborili prolaz u sljedeću rundu...

Odmah nakon ždrijeba bilo je jasno da je pred Dubravom jako težak posao. Snažnija i skuplja Benfica u prvom susretu nije uspjela riješiti pitanje prolaza, slavila je samo s golom prednosti, ali u drugoj utakmici, dan kasnije također u Lisabonu, bila je vrlo uvjerljiva.

U odnosu na prvu utakmicu, na vratima je bio Borko Ristovski što se pokazalo kao veliko, možda i ključno pojačanje. Dubrava je teško završavala napade i dolazila do pogodaka, a na kraju je upisala vrlo visok poraz.

Već na polovici prvog poluvremena Benfica je bila na rubu dvoznamenkaste prednosti i sve je bilo jasno, Na odmor se otišlo s 20:8, a završilo je s 34:16 što kvari sjajan dojam od subote kada je Dubrava bila nadomak senzacije i pobjede.

Benficu je predvodio Petar Đorđić s devet golova, a pet je dodao Nuno Pereira.

Kod Dubrave čak 12 igrača upisalo se među strijelce za ukupno tek 16 pogodaka. S tri je najefikasniji bio Marko Mihaljević.

FOTO: Dubrava Facebook

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!