Nogomet

Dalićeva poruka Kaliniću: "Morat će promijeniti klub ako želi i dalje biti u reprezentaciji"

Mihaela Bradovski • utorak, 08.10.2019.
Dalićeva poruka Kaliniću: "Morat će promijeniti klub ako želi i dalje biti u reprezentaciji"
Foto: FaH

Problema s vratarima ima i nema, svjestan je toga i Zlatko Dalić. Jedini koji je u formi i brani na visokoj razini je Dominik Livaković, a Lovre Kalinić mogao bi nestati s mape...

Lovre Kalinić izgubio je poziciju prvog vratara i u klubu i u reprezentaciji, a čini se da je kod Zlatka Dalića pao i u treći plan, jednako kao i u klubu.

U Aston Villi više nije niti na klupi i izbornik Dalić otvoreno mu je poručio da ako misli biti u reprezentaciji, mora promijeniti klub.

"Imamo taj minus što je ovog trenutka jedino Livaković u pravoj formi. Lovre Kalinić nije više dio momčadi Aston Ville, ali ne želim ga otpisivati, razumijem u kakvoj je situaciji. Ako ne bude branio, morat će promijeniti klub, mora to napraviti ako želi biti dio reprezentacije. Slugu je trener napao nakon dvije pogreške. Svjestan sam da moram gledati i druge vratare zato ih i pratim. Ako se ovako nastavi, morat ću reagirati", prenose Sportske novosti Dalićevu izjavu.

Sreća u nesreći je da barem jedan vratar održava odličnu formu tako da nije situacija kritična, ali u slučaju Livakovićeve ozljede, javio bi se velik problem.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.10.2019. u 18:57
    U HNLu je bar 5,6 golmana bolljih od Kalinića. Pa on je protiv Španjolske prvu loptu obranio u naknadi sudačkog vremena,kao da smo igrali bez golmana.
    Obrisan korisnik