Nogomet

Rossi: "Mogu prihvatiti ovolik poraz od Hrvatske jer je u konačnici bolja od nas, ali na ovakav način ne"

Jan Šneler • četvrtak, 10.10.2019.
Rossi: "Mogu prihvatiti ovolik poraz od Hrvatske jer je u konačnici  bolja od nas, ali na ovakav način ne"
Foto: FaH

Prilično ljut i razočaran bio je Marco Rossi nakon što je njegova Mađarska poražena od Hrvatske u susretu u kojem je vrlo malo pokazala…

Sve dobro što smo vidjeli kod Mađarske na Groupama Areni, na kojoj su iznenadili Hrvatsku, na Poljudu nismo primijetili. Mađari su krenuli loše u utakmicu, ušli su prestrašeno i jednostavno protiv ovako raspoložene Hrvatske nije se moglo na taj način doći do pozitivnog ishoda.

“Od prve minute krenuli smo loše, nismo se uopće borili. Zaslužena pobjeda Hrvatske. Mogu prihvatiti poraz od Hrvatske 3:0 jer je u konačnici Hrvatska bolja od nas, ali na ovakav način ne“, rekao je nakon susreta Marco Rossi.

Mađari su neuobičajeno griješili, bili izgubljeni u prostoru kao da se radi o niželigaškim igračima, a ne dobrim profesionalcima. Zasmetalo je to jako talijanskom treneru i izborniku Mađarske koji ne razumije zašto njegovi igrači iz susreta u susret ponavljaju slične pogreške.

“Koliko sam puta govorio igračima da nakon pogreške ili poraza ne padaju u depresiju, nego podignu glavu. U Italiji kažemo da ne smijemo plakati nad prolivenim mlijekom. Moramo u naredna dva dana vidjeti kako popraviti pogreške koje radimo i vidjeti zašto ih radimo nanovo“, dodao je mađarski izbornik.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • 280411.10.2019. u 07:14
    Atmosfera je bila super. To je samo pokazatelj za ubuduće. Osigurajte red, osigurajte da oni koji vole nogomet uživaju u njemu i osjećaju se sigurnima. Stadioni će se tada puniti. Samo red i ništa više.
    2804