Tenis

Kutak za kladioničare: Težak meč pred Donnom Vekić na početku puta u Moskvi

Branimir Korać • srijeda, 16.10.2019.
Kutak za kladioničare: Težak meč pred Donnom Vekić na početku puta u Moskvi
Foto: EPA

Srijeda između reprezentativnog i klupskog nogometa donosi uzbuđenja uglavnom na teniskim i košarkaškim terenima...

Donna Vekić - Karolina Muchova

Donna Vekić nastup u Moskvi otvara susretom drugog kola. Posao neće biti lagan, čeka je Karolina Muchova, Čehinja koja je u vrlo dobroj formi za razliku od Donne koja u zadnje vrijeme ima problema. Međutim Vekić po samoj kvaliteti može protiv Muchove, potrebna su joj samo dva-tri kvalitetnija meča, nadamo se da će serija krenuti protiv Muchove. Čehinja već ima jedan meč odigran u Moskvi, u prvom kolu svladala je Svetlanu Kuznjecovu u dva seta, no Vekić će ipak biti viša prepreka. Bit će im to prvi međusobno dvoboj i ako Vekić ponovi igru od prije tjedan dana protiv Polone Hercog, imat će velike šanse za pobjedu.

Prognoza: Pobjeda Vekić

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Vekić 2.45, pobjeda Muchove 1.75

Trento - Oldenburg

U trećem kolu grupne faze Eurokupa Trento na svom parketu dočekuje momčad Oldenburga. Domaćin u dosadašnjem dijelu natjecanja ima pobjedu i poraz, prvo je poražen na svom parketu protiv Galatasaraya, a zatim je u gostima bio bolji od Budućnosti. Upravo ta pobjeda puni Trento samopouzdanjem. Oldenburg u njemačkom prvenstvu bilježi pobjede, doduše ne posebno uvjerljive, a u Eurokupu je u oba susreta poražen. Protiv Trenta niti ranije nije znao igrati, u jedina dva dosadašnja međusobna dvoboja 2015. godine upisao je oba poraza. Trento je favorit i trebao bi to i potvrditi.

Prognoza: Pobjeda Trenta

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Trenta 1.55, neriješeno 18.0, pobjeda Oldenburga 3.30

Jelena Ostapenko - Caty McNally

Jelena Ostapenko nije u najboljoj formi u životu, one igre s kojima je osvojila Roland Garros nije prikazala neko vrijeme, ali pokazuje naznake buđenja. Prošlog tjedna igrala je jako dobro u Linzu gdje je došla do finala i tamo izgubila od mlade Coco Gauff i u ovaj meč protiv Caty McNally ulazi kao favorit. Još od turnira u Washingtonu ima samo jednu pobjedu i to protiv Timee Bacsinszky i ovdje bi Ostapenko kao kvalitetnija igračica i u boljoj formi trebala doći do pobjede.

Prognoza: Pobjeda Ostapenko

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Ostapenko 1.55, pobjeda McNally 2.20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!