Tenis

Kukuškin ostao Ćorićeva crna mačka, Borna opet izgubio od Kazahstanca

Mihaela Bradovski • srijeda, 23.10.2019.
Kukuškin ostao Ćorićeva crna mačka, Borna opet izgubio od Kazahstanca
Foto: EPA

Borna Ćorić nije prošao u drugo kolo turnira u Beču. Poražen je odmah na početku turnira od Kazahstanca Mihaila Kukuškina s dva puta po 6:4...

Mihail Kukuškin za Bornu Ćorića u ždrijebu obično znači isto što i Adrian Mannarino. Prosječni igrači od kojih Borna uredno gubi bez obzira na podlogu, moment u sezoni, formu, jednostavno mu ne odgovaraju.

Kukuškin ga je zaustavio u prvom kolu turnira u Beču i tako samo dodatno potvrdio Ćorićevu lošu formu. Kada je prije mjesec dana prošao u finale turnira u St. Peterburgu, činilo se da će forma krenuti ulaznom putanjom, ali bio je to tek bljesak. U Zhuhaiju je upisao pobjedu protiv Kineza s pozivnicom i računajući turnir u Beču nanizao je četiri poraza.

S Kukuškinom se dosad susreo tri puta i svaki put je izgubio, no sve te mečeve igrali su na zemlji. Nije bilo ništa bolje niti na bržoj podlozi, dapače, ona više odgovara Kukuškinu koji je glatko slavio.

Prvi set Kukuškin je dobio breakom u završnici, uzeo je servis Ćoriću dosta rano da bi se Borna uspio vratiti i poravnati na 4:4, no odmah je izgubio servis i set sa 6:4.

U drugom setu izgubio je servis već u prvom gemu i do kraja meča nije uspio niti zaprijetiti povratkom.

Loša forma i loša vijest uoči završnice Davis Cupa u Madridu, niti Borna, a niti Marin Čilić ne igraju dobro što je priličan problem.

ATP Beč, prvo kolo:
Mihail Kukuškin (Kazahstan) - Borna Ćorić (Hrvatska) 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!