Tenis

Krajan: "Nemamo nasljednike Čilića i Ćorića. Da mi netko otkaže, bio bih u velikom problemu"

Branimir Korać • četvrtak, 24.10.2019.
Krajan: "Nemamo nasljednike Čilića i Ćorića. Da mi netko otkaže, bio bih u velikom problemu"
Foto: FaH

Hrvatska će na završnom turniru Davis Cupa nastupiti u najjačem sastavu, ali postavlja se pitanje tko je treći hrvatski igrač u singlu. Problem je što nitko jop nije napravio iskorak...

Hrvatski tenis u ovom trenutku ima dvojicu igrača u singlu koji mogu igrati ozbiljniji tenis s ovima iz vrha, a svjestan je toga i izbornik Željko Krajan.

"Istina je da postoji problem. Blizu Čilića i Ćorića jedino je još Karlović koji ima 40 godina i u reprezentaciji je odigrao svoje. Da mi netko otkaže, bio bih u velikom problemu i ne znam koga bih zvao. Nemamo nasljednike ove dvojice, a uvijek smo imali. Od Ivaniševića, Ljubičića, Ančića, Čilića, Ćorića, uvijek su dolazili igrači koji su Top 10 klase. Sada je suša, nismo imali sreće da se pojavi novi genijalac", priča Krajan za Sportske novosti.

Javljaju se neka imena, ali sve je to dosta daleko od svjetskog vrha.

"Moramo misliti što dalje kada ode Marin. Pratim i ostale naše igrače, ali od Viktora Galovića i Nine Serdarušića zasad nema iskoraka. Mogao bi biti zanimljiv Borna Gojo koji ima neke rezultate na Challengerima, ali nisam ga uživo gledao. Raspitivao sam se o njemu kod nekih ljudi i oni vide potencijal. U svakom slučaju zanimljiv je za budućnost."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!