Nogomet

Zekić: "Uvijek sam mislio da bi Barišić bio bolji stoper nego lijevi bek"

Mihaela Bradovski • utorak, 29.10.2019.
Zekić: "Uvijek sam mislio da bi Barišić bio bolji stoper nego lijevi bek"
Foto: EPA

Zoran Zekić u stalnom je kontaktu s Bornom Barišićem, a u razgovoru za škotske medije istaknuo je kako je vrlo zadovoljan njegovim napretkom u Rangersima...

Borna Barišić zaokuplja pažnju medija koji se bave Rangersima, njegov porast forme i odlične igre mogu zadovoljiti svakog navijača kluba iz Glasgowa.

Zoran Zekić godinama mu je bio trener u Osijeku i zna što od Barišića može očekivati.

"Ponosan sam na Borninu karijeru i njegov napredak, još uvijek smo u stalnom kontaktu. Prije nekoliko dana telefonski smo razgovarala 45 minuta, a razgovaramo o svemu, životu, nogometu, taktici. Ponosan sam zbog njega i to ne samo ja već svi Osječani", istaknuo je Zekić za Daily Record.

"Gledao sam ga prije nekoliko dana protiv Porta i ne samo da je imao briljantnu asistenciju već je i imao jedan sjajan ubačaj koji Morelos nije realizirao. Borna sada igra fenomenalno."

Zekić ističe kako je Barišić posebno jak u branjenju jedan na jedan i čak ga vidi i kao potencijalno sjajnog stopera.

"Mislim da najveća razlika u tome što sada ima potpuno povjerenje trenera i suigrača. On je odličan branič i odlično brani situacije jedan na jedan, uvijek sam mislio da bi bio bolji stoper od lijevog beka. I Rangersi i Hrvatska trebaju mu vjerovati jer mogu računati na njega. Igrao je izravno protiv Garetha Balea i iako je ovaj zabio, Borna je odigrao stvarno jako dobro protiv njega."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!