Nogomet

Petković: "Bilo je puno povijesnih utakmica u ovih godinu dana"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 04.11.2019.
Petković: "Bilo je puno povijesnih utakmica u ovih godinu dana"
Foto: Pixsell

Napadač Dinama Bruno Petković najavio je utakmicu protiv Šahtara u Maksimiru te kazao kako će tek nakonn susreta vidjeti je li bio ključan ili ne...

Pred Dinamom je utakmica četvrtog kola Lige prvaka u Maksimiru protiv Šahtara kojom bi mogli napraviti veliki korak prema sljedećoj europskom proljeću.

"Dio medija utakmicu zove povijesnom, a bilo ih je puno u ovih godinu dana. Sigurno je da je jako važna utakmica i po svima ključna za rasplet skupine. Vidjet ćemo tek nakon utakmice je li bila ključna ili nije."

Iako je remi iz prve utakmice (2:2) jako dobar, Petković dodaje za HRT kako su mogli i više te da će trener ukazati na stvari koje mogu raditi bolje.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu u kojoj smo pokazali i više od protivnika. Dojam ostaje da smo zaslužili možda i više, ali s obzirom a to da je takav rezultat znači da nismo. Rezultat je glavno mjerilo. Hoćemo li nešto mijenjati pretjerano, nećemo. Izanalizirat ćemo još dodatno protivnika i postaviti svoju igru. Trener će nam sigurno ukazati na neke sitnice koje može bolje napraviti."

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!